« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamciax94
mamciax94

2013-04-23 20:46

|

Pozostałe

Co z tym rosołkiem:) zeby byl szklisty:)

Hej powiedzcie mi co robicie zeby wasz rosół był szklisty:) ja próbowałam na popalonej cebuli i nic:) a wy jakie macie sposoby:)

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
badangel87
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
natasza2004

Rosół nie może mocno się gotować. Musisz mieć gaz skręcony na min, żeby tylko lekko pyrkolił. Przy nalewaniu też go nie wzburzaj tylko delikatnie nabieraj chochlą.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
tofinka

zajrzyj do poradnikow. pytalam tez o to

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nowaja

mi mama zawsze powtarzała że jesli będzie za duzy ogień to rosół będzie mętny przez mięso które się rozgotuje.