« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
tofinka
tofinka

2013-04-23 21:39

|

Dieta niemowlęcia

Czy udaje Wam się zrobić taką konsystencję zupek domowych jak te w słoiczkach?

bo mi nie..są milimetrowe grudki. Jak zrobic taką konsystencję? da się w ogole? uzywam blendera

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sylwiag

tak, ja dolewam wodę w której się gotowały składniki, i jeszcze dodatkowo przy blendowaniu dolewam przegotowanej wody, i wychodzi mi taka sama konsystencja.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
tofinka

mi nawet na opcji turbo nie wychodzi;/

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
martyna22

Mi też nie :/ próbowałam robić deserki w końcu się poddałam i robi je moja teściowa :P

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
narkoza

Mi wychodzą takie same. Tak jak dziewczyny piszą, jak są jakieś grudki, to dolewam trochę wody. Też na turbo ;)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lilith

Ja malakserem osiągam konsystencje mega papki. blenderem niekoniecznie ;p