« Powrót Następne pytanie »

2012-12-30 18:51

|

Pozostałe

Fasolka po bretońsku...tak z ciekawości

Jak zagęszczacie?
TAK- zasmażka
NIE-mąka z wodą


63.16%
TAK
36.84%
NIE

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aga77

Sama się zagęszcza jakby...Nie daję mąki do fasolki.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katakumba

Kurwa,już myślałam że spytasz czy wywołuje poród,czy cośblush

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aga77

Ja też tak myslalam wink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
martunia85

tak jak kaonn...pierwsze slysze o zageszczaniu

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aga77

@kaonn - uśmiałam się smiley yes

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
migrena

Ja robię albo tak jak napisała kaonn, albo zasmażka - na rozgrzane masło mąkę, małą trzepaczką cały czas mieszam i podsmażam ( nie ma grudek) wlewam wrzące do gotującej się fasoliny. Działa jak marzenie. A Fasolki ugotowane też są dobre, tylko skóry potem walają się... 

Zależy, co kto lubi.

Twój komentarz