« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
wabik
wabik

2013-05-13 10:49

|

Dieta niemowlęcia

Gotowanie dań dla Malucha z mięsem i rybą - kwestia techniczna.

Gotujecie większy kawałek mięsa i ryby i dzielicie na porcje na każdy dzień czy codziennie mały kawałek taki w sam raz do jednego posiłku? Dopiero zaczynamy wprowadzać i nie wiem jak to zorganizować.
Poza tym ile mogę trzymać w lodówce ugotowane mięsko dla Małej?

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roksana

Rybe dla malej zawsze przygotowuje w piekarniku potem dziele na kawalki i zamrazam. Mieso tez mam poporcjonowane dla niej w zamrazalniku i tylko wyciagam codziennie i gotuje :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marcelka089

mięsko i rybę zawsze mam podzielone na porcje do jednego gotowania. obecnie gotuję synkowi na 2 dni. ugotowany obiadek staram się trzymać nie dłużej niż 24 h w lodówce, dlatego drugą porcję obiadku zawsze mrożę.