« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajtusia987
kajtusia987

2014-12-05 14:13

|

Pozostałe

Jakie grzyby lepsze do potraw świątecznych



wiadomo najlepsze prosto z lasu, lecz gdy nie ma to:
tak - suszone
nie - mrożone...


72.73%
TAK
27.27%
NIE

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sasetka681

Ja wolę mrożone :) Jakoś mi bardziej samakują :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marysia13
Suszone do bigosu, barszczu grzybowego, mrożone do farszu na pierogi
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamusiaaaa18

do farszu n apierogi mozesz dodac swiezych pieczare a do bigodu czy do kapusty wigilijnej najlepsze są suszone :) 

Twój komentarz