« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajtusia987
kajtusia987

2016-12-22 15:12

|

Pozostałe

Przepisy na barszcz wigilijny szukam inspiracji

Mile widziane rady i przepisy bez dodatków chemicznych; )

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nowata

http://readeat.pl/barszcz-wigilijny/
ja robie wg tego przepisu i wychodzi super

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien

Ja robię ten, wychodzi mi zawsze pyszny, a ja mam dwie lewe ręce do gotowania :) http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/czerwony_barszcz/przepis.html buraki najpierw piekę w folii, nie tracą koloru

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
agawita

Ja robię ten, wychodzi mi zawsze pyszny, a ja mam dwie lewe ręce do gotowania :) http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/czerwony_barszcz/przepis.html buraki najpierw piekę w folii, nie tracą koloru
a to akurat ciekawe że dobry barszcz moze wyjśc z tak krótko gotowanych buraków...

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien

Ja robię ten, wychodzi mi zawsze pyszny, a ja mam dwie lewe ręce do gotowania :) http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/czerwony_barszcz/przepis.html buraki najpierw piekę w folii, nie tracą koloru
a to akurat ciekawe że dobry barszcz moze wyjśc z tak krótko gotowanych buraków...
Buraki najpierw piekę w folii w piekarniku :P I wychodzi przepyszny

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
agawita

Ja robię ten, wychodzi mi zawsze pyszny, a ja mam dwie lewe ręce do gotowania :) http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/czerwony_barszcz/przepis.html buraki najpierw piekę w folii, nie tracą koloru
a to akurat ciekawe że dobry barszcz moze wyjśc z tak krótko gotowanych buraków...
Buraki najpierw piekę w folii w piekarniku :P I wychodzi przepyszny
No wiem ale mimo to ciężko mi sobie wyobrazić ze w tak krótkim czasie wychodzi z nich ten cały sok ;)Musze spróbować.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien

Ja robię ten, wychodzi mi zawsze pyszny, a ja mam dwie lewe ręce do gotowania :) http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/czerwony_barszcz/przepis.html buraki najpierw piekę w folii, nie tracą koloru
a to akurat ciekawe że dobry barszcz moze wyjśc z tak krótko gotowanych buraków...
Buraki najpierw piekę w folii w piekarniku :P I wychodzi przepyszny
No wiem ale mimo to ciężko mi sobie wyobrazić ze w tak krótkim czasie wychodzi z nich ten cały sok ;)Musze spróbować.
A jeszcze potem od leży całą noc z tymi burakami w środku, dopiero następnego dnia się odcedza ;)