« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mariola159
mariola159

2014-05-27 12:25

|

Laktacja i karmienie

Pytanie za 100pkt. Czy wiesz...

dlaczego na mleku robi się kożuch? Z ręką na sercu bez google itp... :P


36.36%
TAK
63.64%
NIE

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
cheyenne

bo mu zimno? ;P

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

Hahha.- cheyenne można i tak !;D
To nawet logiczne by było. :)

A tak poważnie to wiedziałam, bo łatwo do tego dojść, wystarczy podstawowa wiedza chemiczna, troszkę wiedzy na temat składu mleczka i już :) Chyba nawet na lekcjach chemii w gimnazjum się o tym mówi i robi doświadczenie na przykładzie jajka i mleka właśnie. Mowa o zachowaniu białka pod wpływem wyższej temperatury :) Fakt, że z zimnym wlanym prosto z kartonu do szklanki nic takiego się nie dzieje daje do myślenia :))

Twój komentarz