« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mariola159
mariola159

2015-10-21 09:43

|

Pozostałe

Sałatka jarzynowa. Czy robiłas kiedyś

sałatkę jarzynową gotując od razu obrane i pokrojone w kostkę warzywa na parze?


8.00%
TAK
92.00%
NIE

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
agnieszka9022
Uwielbiam. Gotuje w całości w skórkach. Obieram i siekam po
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anastazja787
Nigdy w ten sposób. Zawsze robię ją tak jak Agnieszka :)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kasia1426

le mni narobiłaś smaku. Chyba sobie naciacham :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mariola159

Ja też mam właśnie smaka, ale nie chce mi się czekać aż wystygnie i obierać, dlatego tak sobie pomyślalam, że może można obrać pokroić i ugotować na parze :p

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
lolla

Ej...nie doczytałam pytania... :)

Oczywiście,że najpierw wszystko gotuję a potem kroję,nigdy odwrotnie :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aanita92
Gotuje w calosci(nie pokrojone) i nie obrane. Dopiero gdy ostygna troche obieram skorka wtedy super schodzi a warzywa zachowuja witaminy i kroje w kostke
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aicik
Ja rowniez gotuje w skorce a pozniej obieram jak przestygnie i kroje;)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
agawita

Warzywa musza się gotować w skórkach, bez tego salatka ma inny aromat.

Twój komentarz