« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajtusia987
kajtusia987

2014-10-08 13:54

|

Pozostałe

czy gotujesz obiady na 2 lub więcej dni czy na bieżąco?

tak - gotuje wieksza ilośc na dzis i jutro, ewent pojutrze
nie - gotuje codziennie zazwyczaj inną potrawę

przyznam sie Wam, że zazwyczaj u mnie było codzinnie cos innego, ale zmieniam to, doceniłam wygodę odgrzania obiadu ze wczoraj


62.50%
TAK
37.50%
NIE

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
narkoza

Jak zupa to na 2 dni :P

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

Gotuję na dwa dni min. Dla mnie to głównie kwestia oszczędności.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajtusia987

ale serio odgrzewanie jest niezdrowe? nie w mikrofali, tylko np. w garnku?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mariolens

Gotuje na dwa dni.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
czywciazy

Zależy , często na dwa dni , szczególnie zupy . Drugie tez czasami , jedynie ziemniaki wtedy gotuje świeże .

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamakacpram

Nie lubię jeść jednego dania dwa dni ;p dlatego gotuje tylko trochę na jeden dzień :) ale np zupki dla Kacpra jak jeszcze jadł oddzielnie gotowałam na dwa dni ;p

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
patrycjac

oh jak ja bym chciała mieć obiad na 2 dni, niestety ile bym nie zrobiła tyle mój mąż zje, jest 5 kotletów super to zjem 4... przecież ni będę mu zamykała lodówki hehe

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
bernik26

zależy jakie danie oczywiście, jeśli jest możliwośc ugotować na dwa dni np fasolkę po brytońsku, bigos, gołąbki, mięsko to oczywiście gotuję więcej

Twój komentarz