« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kmdm
kmdm

2014-09-18 16:30

|

Pozostałe

czy używasz w swojej kuchni ?

czy używasz w swojej kuchni maggi vegety kostek rosołowych bulionetek itd jeśli tak to czego najwięcej ?

Odpowiedzi

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
karolcialondyn

od niedawna vegetta natur doprawiam do smaku, maga czy inne wynalazki moglyby dla mnie nie istniec,maz natomiast malo ktora potrawe zje bez maggi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
madziulka123

chociaz maggi tez :P 

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izka55555
Maggi raz w zyciu użyłam żeby sprawdzić jak z tym smakuje ale szału nie zrobiło na mnie :P
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

No i od czasu do czasu zdarzy mi się użyć vegety, ale to jak mam ubogi zestaw warzyw i wiem, że może być problem ze smakiem.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajtusia987

odrobinke maggi, bulionetki czasami jakw ywar kiepski sie zrobi lub gdy potrzebuje bulion na szybko, a vegeta bardzo rzadko, staram sie ograniczac maksymalnie takie cuda

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamusiaaaa18

i kostki rosołowe 

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
shabby
Uzywam gluten free vegety.
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
bonita

I maggi, i bulionetka, i vegeta to glutaminian sodu

Twój komentarz