« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
patrycja1909
patrycja1909

2015-10-03 14:50

|

Zakupy

Czy zdarza Ci się robić w domu hamburgery ? :)

z jakim mięsem? kupowanym czy swoim robionym ? :P


77.78%
TAK
22.22%
NIE

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan

Jak na szybko to kupie gotowe a jak mam czas sie pobawic to robie z miesa mielonego

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
iza1989
Różnie, czasem kupuję gotowe a czasem robię sama z mięsa mielonego.
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
pollym

nie, ale to dobry pomysł :D na pewno niedługo zrobię na obiad. no i napewno żadne gotowce.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
olgad89
W biedronce są steki wołowe, uformowane, wystarczy usmażyć, albo kupuje wołowine mielona
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nala24
Robie sama nie oo to robie domowe żeby psa z buda jeść kupuje tez w piekarni duże bułki do hamburgerów i robie sama sos czosnkowy. W domu chce jeść w miarę zdrowo nie zdrowe jedzenie ; )
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kasia1426

kupuję zmieloną łopatkę , piekę w piekarniku z dodatkiewm pietruszki i czosnku , do tego bułki, sałata, ogór kiszony, cebulka, sos czosnkowy tez sama robię:)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
honia2

Robię od czasu do czasu, ale taką wersję domową, gdzie mięcho sama sobie zmielę, doprawię 'wygrilluję' (używam do tego po prostu patelni grillowej). Bułki sobie przypiekam, ketchup robię sama, dodatki wg uznania. Uwielbiamy takie giganty na wykałaczce szaszłykowej. :D

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno
Bardzo rzadko ale robię. Mielona wołowina z mielona wieprzowina.. Dolewam około szklanki bulionu na kg mięsa.. Może trochę więcej. Dodaje musztatde, sok z cytryny, kolendrę, kumin, czosnek i podsmazona cebulkę.... Pozwalam by się przejadlo.. I smażę na patelni bez tłuszczu... Do tego duże bułki z piekarni, pomidor, ogórek zielony, po warszawsku, cebula, sałata lodowa... Sos czosnkowy, ketchup... I możecie mi wierzyć - jeden taki i człowiek wymieka :-D są boskie :-)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
8karo8
Nie bo nie lubimy ;)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
misiaqlek
Kupuje albo mielona wołowinę ( tatar wołowy )albo Miele wołowinę sama. Nie kupuje gotowych bo prawie we wszystkich jest mom

Twój komentarz