« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien
luthien

2013-11-21 17:23

|

Pozostałe

Nie na temat - kuchnia...

Co zrobić, żeby zneutralizować trochę kwaśny smak potrawy? Co dodać, czym doprawić?

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sativa

Śmietany

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aneta71

Moj maz dodaje odrobine cukru ( jest kucharzem )

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien

Dokładniej ta potrawa to łazanki ;p serio cukru dodać?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
pollym

zależy jaka to potrawa :) najlepiej śmietana lub jogurt naturalny, sól, maggi...

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
sativa

Aaaa łazanki.. To nie wiem, zjadłabym pewnie kwaśne :D

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
luthien

Aaaa łazanki.. To nie wiem, zjadłabym pewnie kwaśne :D
Kurcze ja też, ale Mój się czepia, że za kwaśne, a narobiłam tego dość dużo, sama tyle nie zjem ;p

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aneta71

Ja bym je przeplukala na durszlaku woda moze to cos pomorze ;)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
fliebe

Dodaj troche duszonej cebuli albo jeśli masz duszoną słodką kapuste

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jukaijey

Wiem, że trochę późno ale ostra przyprawa (pieprz, pieprz cayene czy chilli) mogłaby pomóc jeśli oczywiście lubisz.