« Powrót Następny poradnik »

Poradnik

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
verrerie
verrerie

2014-07-05 20:31

|

Potrzebna kategoria poradnika

Łosoś w pietruszce mojego męża

Przygotowac filet z lososia, pociac go na porcje, kawalki.
Nastepnie robimy paste z posiekanej pietruszki, rozgniecionego czosnku, soli i oliwy z oliwek. Pasta ma byc gesta od pietruszki, zeby nie byla plynaca, czyli nie za duzo oliwy. Probujemy czy nam smakuje.

Lososia ukladamy na blasze do piekarnika i smarujemy pasta - pieczemy 20min w temp 160 stopni.

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Oczywiście ma być to natka , prawda?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
verrerie
Tak natka :)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Całe szczescie, bo uwielbiam natkę a nie toleruję korzenia pietruszki - zawsze wyjmuję z zupy wink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Verrerie, a inne ryby tak probowaliście robić np pstrąga?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
verrerie
Nie lubie pstraga wiec nie wiem, ale mozesz tak robic tez inne ryby oczywiscie.