« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
smerfus008
smerfus008

2015-05-29 08:12

|

Pozostałe

Z czym podajecie kopytka

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mariola159

Polane roztopionym masłem... I czasami jak mam to sypie białym serem.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
justyna8411

z sosem pieczeniowym,pieczarkowym albo zeszkloną cebulką

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anastazja787

Polane masłem i delikatnie posypane cukrem :D ale np.moi rodzice od zawsze zamiast cukrem sypia solą :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
justyna8411

Polane roztopionym masłem... I czasami jak mam to sypie białym serem.
tak podaje leniwe :-)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kasia1426

Same podsmazone moj maz uwielbia a ja z sosem pieczarkowym;)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
roslina28

z bigosem , pieczenią , kiełbasą z cebulka ( podsmazone :) )

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
olgad89

u nas przewaznie przesmażone i z cukrem, ale czasami sie zdarzy z jakims miesem w sosie

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
malwa26

Z sosem szpinakowym, rozmawiam zagrożony szpinak w garnku dodaję serek topiony i trochę śmietany 30%, doprawiam solą i pieprzem do smaku i polewam kopytka mmmm pycha

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
malwa26

*rozmrażam zamrożony szpinak -miało być

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aanita92

Z cukrem i zasmazana bulka tarta. Pycha