« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dzolanka
dzolanka

2014-04-16 14:54

|

Pozostałe

faszerowane jajka,jak wy je robicie

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
milka88

drobno ser, szynka, szczypiorek i zółtka z jajek + majonez

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
malwina1987

pieczarki podsmażam na patelni, dodaje do ostudzonych żółtka i łyżkę serka typu greckiego, miksuję na papkę z solą i pieprzem, posypuję czymś zielonym :-)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
esis

Ja robie z wedzonym lososiem plus zoltka, koperek swiezy lub mrozony, lyzka majonezu i musztardy troche, przyprawy.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
1984jk

SEREK WIEJSKI, WĘDZONA RYBKA - WG WŁASNEGO UZNANIA, JA DAJĘ MAKRELĘ, SZCZYPIOREK, ŻÓŁTKA - CAŁOŚĆ PYCHOTKA.