Najaktywniejsze:
Komentarze
2014-02-22 19:58
Marysia, a wiesz co zrob.. kup 2 laski wanilii i kg cukru. Zamknij zczelnei w sloiku. Po chyba tyg masz caly kg natural;nego cukru waniliowego. A zagladalas do naszej ksiazki kucharskiej ?
O tu: http://40tygodni.pl/kluby/767,0,Przepisy-kulinarne-dla-dzieci-z-alergia,profil.html
2014-02-22 22:10
2014-02-22 22:10
2014-02-23 07:43
Tak, umkneła mi. Odpowiedziałam dziś na nią
2014-02-23 15:01
Moje zdanie juz znasz z głownej. Ani my, ani dzieci nie jadamy wątróbki. My tylko w pasztetach , a i to sporadycznie.
2014-02-23 15:14
Wiesz... jak piszesz to ekologiczna kurka, więc może jak to mowią raz na ruski rok... Ja bym w takim razie ugotowała i ze zmieloną piersią np z indyka, przyprawami upiekła taki pasztet. Tylko czy do pasztetu nie musisz dodac bułki ?
2014-02-23 15:18
Haha.. miała byc kaczka, a ja ja w kurkę zmieniłam
2014-02-23 15:18
Haha.. miała byc kaczka, a ja ja w kurkę zmieniłam
2014-02-23 15:23
Ja to bym chyba co s w rozaju pieczeni rzymskiej zrobiła. Odrobina by Tobie tez nie zaszkodziła bo jaki bylby procent takiej waróbki w całej pieczeni?
2014-02-23 15:33
Fakt, zapachy w ciaży ...