Najaktywniejsze:

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marysia13
Krok po kroku jak sklarowac masło http://artkulinaria.pl/magia-gotowania/kulinarne-abc/klarowanie-masla-przepis-krok-po-kroku
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marysia13
http://artkulinaria.pl/magia-gotowania/kulinarne-abc/klarowanie-masla-przepis-krok-po-kroku
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
elonciaa
Marysiu Można z odrobiną soli zblendowac, trochę cytryny czy czosnku. Zalezy co juz wprowadzasz małej.
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
elonciaa
Mialo byc do Andzior :)) ale do Marysi też a co tam :))) do wszystkich :))
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Andzior, ja normalnie samarowałam avocado bez zadnych dodaków na chlebku.

Juz wiem o co chodzi z tym maslem klarowanym - szkoda ze wczesniej tego nie wiedziałam. Cale zycie czlowiek sie uczywink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

A co sadzicie o gotowym w sprzedazy masle klarowanym? 

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marysia13
Stosuje w kuchni dla siebie ale jeszcze małej nie dawalam. Fajna sprawa do smażenia
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Marysia13, a robisz sama? Boje sie ze sknocę znając swoje zdolności kulinarnę wink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marysia13
Nie :) kupuje :)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marysia13
Nie opłaca się samemu robic do codziennego użytku bo dużo masła byś musiała zużyc