« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kajtusia987
kajtusia987

2015-09-17 10:32

|

Pozostałe

kulinarne: baszcz czerwony- co dodać aby byl bardziej wyrazisty smak?

dałam juz włoszczyznę, buraki, cytrynę, ziele ang., liść laurowy, cosnek, pieprz i sól, natke pitruszki, troszkę cukru i wyszedl jednak mdly- słodki; gotuje dla nas i dla dziecka 16 mies., dordźcie co by tu jeszcze...

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izuleeek

Ja daje skore od wędzonki i duzo majeranku, troche octu jeszcze.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan

Troszeczke kwasku cytrynowego, ale nie za dużo, zaleznie jaki duzy garnek tak ćwierć łyżeczki na początek

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
aicik

Cytrynę albo ocet jakis daje. Nazdrowszy winny ocet.