« Powrót Następne pytanie »
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nena714
nena714

2014-11-23 13:10

|

Pozostałe

Pierogi mrozić ugotowane czy surowe?

Zrobilam pierogi, nie zjem wszystkixch i zastanawiam sie czy reszte ugotowac i zamrozic czy mrozic surowe?

Odpowiedzi

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izuleeek

Surowe oczywiscie :)))

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
nena714

dzieki :D

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
bastetsistrum

można i surowe i gotowane.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dona162

Możesz je tylko sparzyć, wystudzić i dopiero zamrozić:)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
mamuska2

Ja surowych nigdy niemrozilam,balabym sie ze popekaja podczas gotowania ich po odmrozeniu.Natomiast gotowane zawsze sobie mroze.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
izuleeek

Ja posypuje blache maka i ukladam surowe pierogi. Potem zamrozone do wreczkow wrzucam, nie sklejaja sie. Nigdy mi nic nie popekalo ani nic chyba ze zle skleje. Zamrozone wrzucam do wrzatku. Tesciowa jest kucharka i odradzala mi mrozic ugotowane bo juz maja inny smak.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
marika4you

Ja posypuje blache maka i ukladam surowe pierogi. Potem zamrozone do wreczkow wrzucam, nie sklejaja sie. Nigdy mi nic nie popekalo ani nic chyba ze zle skleje. Zamrozone wrzucam do wrzatku. Tesciowa jest kucharka i odradzala mi mrozic ugotowane bo juz maja inny smak.
Ja robie tak samo :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
jurekoo

ja zawsze mrozilam surowe :) a z czym zrobilas? :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
gossska87

Mi kucharka tez radziła zamrozic ...ale ugotowane nie surowe. zawsze mroze ugotowane i nie rswalaja sie

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
annan

Możesz je tylko sparzyć, wystudzić i dopiero zamrozić:)
Tak najlepiej, ja mroziłam surowe ale takie lepiej mrozić, potem po sparzeniu polej odrobinke oleju to się nie skleją. Ostudzone zamroż.