Najaktywniejsze:

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
Marta rób pizzę chyba tez zrobię te co ostatnio robiłam ale tym razem bez pinczarek;)
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
Gosiu ryż ciemny mamy dopiero w 3 fazie a biały dopiero po diecie
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
ewa1986

Hej Piczęta kiss

Tak na wstępie pytanie do Gochy : Robisz jeszcze lewatywę???

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dioksyneczka

Anulka wklejam zdjecia tylko brzucha bo kurwa nie umie se zrobic innych ;/ 

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dioksyneczka

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dioksyneczka

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
wabik

Anula - ni mom drożdży ;/

Aga - ładnie widać :) brzuch mniejszy yes

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
gossska87

Aga super! Brawo bardzo ładnie;)!! aaaaa to nie wiedzialam z tym ryzem mozna spróbowac bez ryzu  :)) ewcia robie raz w tygodniu:))

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993

łoł widać super!laugh

ja stawiam aparat na szafce włączam samowyzwalacz na 10 sekund i się ustawiamwink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993

Marta ja ostatnio robiłam swoje ciasto bez drożdży bez prosszku bez niczego jedynie 

2 jajka

3/4 kostki twarogu

4 łyżki otrębów 2,5o i 1,5p

szczypta soli 

zmieszałam wyłożyłam na blachę wyłożoną papierem łyżką wyrównałam tak by było cienkie i wsadziłam do piekarnika na 180* na środkową półkę co jakiś czas zaglądałam i od dołu szybciej się podpiekło więc wsadziłam na samą górę  na ok 3-5 minut wyciągnęłam na to kontcentrat rozrobiony lekko z wodą by nie był taki gęsty wraz z oregano i czosnkiem granulowanym na to składniki ser, mięcho, pieczarki czy co tam sobie życzysz do piekarnika na kilka minut tak by ser się rozpuścił, po wyciągnięciu położyłam na kratkę by odparował na ok minutę i można jeśćwink