Najaktywniejsze:

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dioksyneczka

Gdzie kupie ten ser Piórko? :(((((

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
wabik

Gotowce :) Niby pudding z Lidla powinno się jeść, ale patrząc na skład wystarczy każdy budyń, który ma w składzie jedynie skrobię i aromat. ;) W sensie taki bezcukrowy i tyle. Dzisiaj jem budynie z Biedy, bo nie chciało mi się do Lidla jechać :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
wabik

Aga u nas są w Piotrze i Pawle, Almie, Realu i Polo. ;)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
wabik

Aha, no i ja jedną porcję robię z połowy opakowania. ;)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
Pózniej poczytam co ciekawego pisalyscie a tak chciałam sie pichwalic znalazłam tigera zero w carrefourze jest tez tiger black zero:D
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dioksyneczka

eh moje miasto zacofane... jedynie co mam dosyć blisko to Polo Market 20 km stad :/

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
Ser sama robie bo u mnie nie ma takich sklepów bym mogła go kupić:( ja tez pudding na pól dziele a i tak ledwo zjadam xD pisałam ze w kauflandzie kupuje:P ale dzis w bierze kupiłam drobiowy tylko nazwy nie pamietam
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
dioksyneczka

z jakiego przepisu robisz? bo widziałam kilka, raz zrobiłam z przepisu z Kotem w kuchni i coś chyba źle zrobiłam albo jestem lewa do gotowania bo wyszedł mi ser... ale raczej serek topiony niż ser żółty :/

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
Bo mieszalas a by wyszedł żółty należy jedynie odkrywać wodę w innym przypadku wychodzi topiony:P
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
anulla1993
Mieszasz dopiero gdy wody nie będzie a ser będzie sie kleil a tak co jakiś czas jedynie zamieszac