Najaktywniejsze:

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Z 500g mielonego?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

hej u mnie dziś też mielone ale takie babci mojego małża:

mielone

bułka pszenna

przyprawy

cebula

jajo

normalnie mięso wyrabiam i z namoczoną bułą

lekko podsmażam na patelni z obydwu stron i robie sos- znaczy zalewam jak każde inne mięso i dusze :) z listkeim laurowym i zielem angielskim :) zaciągam mąką i sruu do tego dziś pyry i ogór kwaszony :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Asiu, zakładam, ze mięso, ryż ugotowany, kapuste z jakiem formujesz w gołabki, tak?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Maja, czesto tak robię, tylko ja uzywam bułke tartą zamiast bułki.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
asiunia122

tak tak dokladnie , nie dopisalam tego przepraszam 

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Asiu, przecież my inteligentne kobity.. domyślimy sięsmiley. Chciałam się tylko upewnić bo męża wlaśnei po zakupy posłałam i chciałąm się upewnić , ze wiem o co chodzi. .

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
kakol1

katiuszka z połowy tą lazanie można smiley

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

nie to u nas właśnie taka odmiana jest- normalnie robię tak że formuje mielone panieruje w bułce tartej jeszcze i smażę- jemy wtedy z tluszczykiem. no ale wiem że Wy za bardzo nie możecie........

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Ja wlaśnie  robię w sosie. Klopsy tez tak robie, bo kiedy sie je lekko obsmaży, to są bardziej soczyste. A czesto robie w sosie wlasnym lub peiczarkowym bo dzieci lubia sos.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Kakol, ta chlebową  wh przepisu Moniji ?