Najaktywniejsze:
Komentarze
2014-07-25 12:55
Z 500g mielonego?
2014-07-25 12:56
hej u mnie dziś też mielone ale takie babci mojego małża:
mielone
bułka pszenna
przyprawy
cebula
jajo
normalnie mięso wyrabiam i z namoczoną bułą
lekko podsmażam na patelni z obydwu stron i robie sos- znaczy zalewam jak każde inne mięso i dusze :) z listkeim laurowym i zielem angielskim :) zaciągam mąką i sruu do tego dziś pyry i ogór kwaszony :)
2014-07-25 12:59
Asiu, zakładam, ze mięso, ryż ugotowany, kapuste z jakiem formujesz w gołabki, tak?
2014-07-25 12:59
Maja, czesto tak robię, tylko ja uzywam bułke tartą zamiast bułki.
2014-07-25 13:00
tak tak dokladnie , nie dopisalam tego przepraszam
2014-07-25 13:02
Asiu, przecież my inteligentne kobity.. domyślimy się. Chciałam się tylko upewnić bo męża wlaśnei po zakupy posłałam i chciałąm się upewnić , ze wiem o co chodzi. .
2014-07-25 13:03
katiuszka z połowy tą lazanie można
2014-07-25 13:03
nie to u nas właśnie taka odmiana jest- normalnie robię tak że formuje mielone panieruje w bułce tartej jeszcze i smażę- jemy wtedy z tluszczykiem. no ale wiem że Wy za bardzo nie możecie........
2014-07-25 13:05
Ja wlaśnie robię w sosie. Klopsy tez tak robie, bo kiedy sie je lekko obsmaży, to są bardziej soczyste. A czesto robie w sosie wlasnym lub peiczarkowym bo dzieci lubia sos.
2014-07-25 13:06
Kakol, ta chlebową wh przepisu Moniji ?