Najaktywniejsze:
Komentarze
2014-07-25 12:03
A robicie risotto?
2014-07-25 12:07
To moze golabki bez zawijania
2014-07-25 12:22
Czesto robię spaghetti. Gołąbki bez zawijania... dodaje sie do nich taki fix, tak?
2014-07-25 12:27
Jak zostaniesz przy mielonych do do nich jak dodasz ugotowany ryż to wyjdzie Ci ich więcej, a i smak odrobinę inny jest ;) Ja tak zawsze robię :) Z mielonego możesz zrobić jeszcze lazanie ;)
2014-07-25 12:32
nie wiesz co ja jak robie to z wlasnym sosem
- mieso mielone
ugotowany ryz
ok. 400 g. posiekanej kapusty ( moze byc biala albo pekinska)
jajko
sol
pieprz
olej do smazenia
sos
wlewam wode do garnuszka gotuje dodaje kostke rosolowa , jak to sie zagotuje dodaje koncentrat pomidorowy przyprawiam do smaku sola pieprzem cukrem , jak podsmaze golabki wrzucam je do sosu i podgotowuje ok 15-20 minut . Zeby sos zgestnial dodaje make+wode , ewentualnie na talerzu dodaje smietane . Podaje z ziemniakami albo ryzem
2014-07-25 12:34
a może lazania? my lubimy makaron zapiekany z mielonym i sosem pomidorowym
2014-07-25 12:36
Darioszka, wez przepis od Mamy pls
Asiu, a ile ryzu i mielonego?
2014-07-25 12:37
500g mielonego miesa
200g ryzu
2014-07-25 12:49
Dziekuje Asiu, sprobuję zrobić . Juz sobie drukuję.
Darioszka
2014-07-25 12:54
czekam pozniej na relacje czy smakowalo :) u mnie to rartyas i zawsze starcza na 2 dni :)