Najaktywniejsze:

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
3xmama

no to spoko cheeky

chwilę mnie nie było, a przybyło 8 stron wink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

jejuuuu znowu- wątróbke . ale byyyyykkk

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
A często dajesz wątrobke? Jaka wybierasz? Jestem sceptycznie nastawiona do wątrobki :-(
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

rita- pyzy ziemniaczane - łooooo :D ale mi przymaślilaś:) a nigdy nie robiłam zawsze kupowałam :/

kati T. T. żywności nie żywienia :) to różnica przepraszam .

ja raczej na produkcji a nie w kuchni

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
Rita:-* super ze jestes z nami. Super klub, prawda? Nigdy bym nie wpadła na farsz.... z pasztetu:-))))) Polak potrafi. .. a Polka jeszcze lepiej:D
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

kati ja nie lubie więc je średnio max 2x w miesiącu. mąż lubi wieprzową a mama robi drobiową :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
O orzepraszam Maja :-*... nawet nie wiedzialam, że sa to 2 różne zawody. Pracujesz w zawodzie?
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
Rita a możesz oszacować na na następny raz ile na oko; -)?
  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
3xmama

A propos wątróbki, polecam kotleciki smiley

Składniki

500 g wątróbki drobiowej

1 cebula

3 łyżki mąki

1 jajko

1 łyżeczka jarzynki

1 łyżeczka pieprzu

sól do smaku

olej do smażenia lub masło z oliwą

Cebulę kroję w kostkę, a wątróbkę w paski.

Do miski wkładam cebulę, wątróbkę, dodaję mąkę, przyprawy i wbijam jajko. Mieszam

Rozgrzewam tłuszcz i nakładam łyżką porcje "kotletowe". Z podanej porcji wychodzi ok. 8 kotletów, po 2 na osobę. Smażę z obydwu stron, aż będą rumiane. Smacznego.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka
A ja prosze o przepis na wątrobke z jabłkami. Mam papierów ki w ogrodzie:-)