Najaktywniejsze:

Komentarze

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

kati najśmieszniejsze jest to że ja musztardy nie lubie!!!!!! a sos jem ot zagwozdka :) mozesz spróbować :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Maja, sprobuje jak Adas pojedzie do babci. Teraz szkdoa mi składnikow na eksperymenty - bo Adas nie jest latwy do wykarmienia wink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Po prosu całe zycie się czegoś uczymy .. i tak umieramy głupi jak niektórzy twierdzą wink

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

a no :) kilka takich rzeczy awaryjnych jest musze pomyślec albo mamy zadzwonic- ona dobra w te klocki :) nie jedną biede przeżyła :)

 

a rolady z boczku z kapusta kwaszoną znacie??

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Nie... sad

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

boczek kroje na średnie plastry 2,5 cm. jak mam taki plaster to przekrawam go środkiem w zdłuż prawie do końca le żeby go nie przeciąć na cieńkie plastry tylko żeby się taka okładka zrobiła. otwieram i delikatnie ubijam jak kotlet z jednej strony przyprawiam obracam i smaruje musztardą. ukłądam kwaszoną kapuche i pieprze. zamykam jak rolady nitką czy wykałaczkami. opiekam jak rolady, kapucha puści fajny smak i robie dalej normalny sos :) nawet przystawki nie potzreba ) jest pycha :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Maz byłby zachwycony Maju, ale dzieciom tego nie dam i sama tez  nie powinnam jeść ze wzgl na moje kg.

A ten boczek to surowy kupujesz ?

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

A dziewczyny i moze tego nei znacie..

Jesli chcecie pokroić cienko surowe mięso  np schab to na pol godziny do zamrazalnika i .. kroimy takie troszkę zmorożone. Tylko ma to jedną wadę - mieso trzeba wykorzystać odrazu lub dalej zamrozic zaraz po pokrojeniu.

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
majka1987gno

tak tak surowy.

wiesz ja też nie robie często ale pomysł jest i obiad nie drogi- raz w miesiącu czasami 1 na 2 miesiące i pasuje :)

Kati każdy musi dopasować menu do swoich potrzeb :)

  • żądna wiedzy
  • pomocna
  • aktywistka
  • blogerka
  • dokumentalistka
  • doświadczona
katiuszka

Zrobie mezowi... Bedzie Ci wdzieczny bo on boczkolubnylaugh