Najaktywniejsze:
Komentarze
2011-06-23 15:17
2011-06-23 23:02
adae,bo przepis jest z tej strony :) czesto korzystam z jej przepisöw,cos zawsze nowego do wypröbowania... a ze nie chce mi sie pisac poprostu kopiuje je i wklejam tutaj bez poprawek,po zrobieniu i wypröbowaniu,bo tez kilka robilam z jej stronki co wcale nie bylo smaczne,i tutaj ich nie umiescilam,bo po co jak wcale nie bylo smaczne...
to fakt ten ketchup mnie tez ciut przerazil a robilam je w panierce... co do przypraw to kwestia gustu,kazdy przyprawia swoimi ulubionymi przyprawami,gdybym ja podala tutaj przyprawy jakie ja uzywam to chyba by tylko Kasia30 skorzystala z przepisöw z tego co zauwazylam ona tez lubi pikantne potrawy :)
2011-06-23 23:12
2011-06-25 14:10
2011-07-05 15:11
I co kuchareczki taka cisza nastała. ???
Ja zaraz zaczynam robic obiadzio z pomysłu -ciekawska- ;)
Mięso mielone z jajkiem w środku.... -przepis na str. 23.... czyta się smakowicie, więc spróbuje jak będzie smakowało w ustach :P
Pozdrowionka kuchareczki i dawajcie więcej pomysłów ,bo w mojej głowie już ich brak....
Smacznego !
2011-07-05 17:32
2011-07-05 18:20
Kurde ja zawsze też chciałam zrobic sama pizze ale nie umiem :x głąb ze mnie:D haha
Zawsze nie wiem co ile gdzie ,po co na co. :D
Dziś nawet szukałam w sklepie chociażby gotowego ciasta do pizzy i nie znalazłam.;/;/
Dawidek podaj przepis co i jak tylko wiesz.. wszystko dokładnie- ze specjalnymi tłumaczeniami dla takiego głąbka jak Ja:P
2011-07-05 19:42
Kochana podam ci linka :) Piekłam od tej dziewczyny już chleb,ciasto drożdzowe no i pizza .Ciacho drożdzowe i pizza że tak powiem mniamuśne .Najlepsze jest ze laska wszystko pokazuje na filmiku :)
Kurcze linka nie moge podać :( ale napiszemy tak : Gotuj.Skutecznie. Tv i tam u niej w wyszukiwarce wpisz pizza jak z pizzeri :)
2011-07-07 22:11
■ Ziemniaki obrać ze skóry, pokroić w grube plastry. Ogórki pociąć na cienkie plasterki. Musztardę wymieszać z majonezem i jogurtem, doprawić solą i pieprzem.
■ Przygotowane ziemniaki i ogórki połączyć z sosem. Delikatnie wymieszać. Ułożyć na półmisku. Obficie posypać posiekaną zieleniną i świeżo zmielonym pieprzem.
2011-07-08 12:44